» Energiecoaches

Energiebank regio Arnhem kan niet zonder haar vrijwillige energiecoaches. De coaches helpen huishoudens in de omgeving van Arnhem om bewust te worden van hun energieverbruik en stimuleren ze om energie te besparen.

Als energiecoach:

  • Help je mensen die geldzorgen hebben
  • Maak je een positieve impact op het milieu
  • Krijg je een training met tips om energie te besparen
  • Deel je ervaringen en tips met andere energiecoaches
Aanmelden als energiecoach

Wat doet een energiecoach?

De energiecoach geeft advies over de verschillende mogelijkheden om het energieverbruik van het huishouden naar beneden te brengen. Daarbij ontvangen de huishoudens gratis een pakket met energiebesparende producten die ze samen met de energiecoach kunnen installeren. Dit alles om de energiekosten te verlagen. Als energiecoach hoef je geen techneut te zijn. In dit filmpje zie je wat een coach doet.

Hoe helpt een energiecoach?

Als energiecoach help je een huishouden indirect hun financiële situatie te verbeteren. Daarmee verminder je de stress die geldzorgen met zich mee brengen. Ook maak je een positieve impact op het milieu met duurzame oplossingen voor energiebesparing.

Begeleiding voor energiecoaches

De kneepjes van het energie besparen leren we je in een doeltreffende training. De energiecoaches komen regelmatig bijeen om ervaringen en tips uit te wisselen.

Tijd en vergoeding

Het maakt niet uit hoeveel tijd je beschikbaar hebt, of je nu één of vijf huishoudens begeleidt: je bent welkom! Houd rekening met drie tot vijf bezoeken per huishouden.

Als energiecoach ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Vragen over energiecoaches

Meer weten over de energiecoaches van de Energiebank regio Arnhem? Of heb je een vraag over je aanmelding? Neem dan contact op met info@energiebankregioarnhem.nl of 0642875830.