» BuurtKlusBedrijf Arnhem

In Arnhem is het BuurtKlusBedrijf opgericht om inwoners gratis te helpen energie te besparen. De buurtklussers komen aan huis voor de grotere energiebesparende klussen, zoals het ophangen van een tochtgordijn, isoleren van cv-leidingen, dichtkitten van kieren en/of plaatsen van tochtstrips. De maatregelen die de buurtklusser in huis aanbrengt zijn een sterke aanvulling op de besparing die je samen met de energiecoach weet te bereiken.

Als de energiecoach bij je op bezoek komt, gaan jullie samen kijken welke bespaarkansen er bij jou thuis zijn. Radiatorfolie aanbrengenDe coach kijkt daarbij ook naar welke maatregelen de buurtklusser aan zou kunnen brengen. Met die informatie schakelt de energiecoach het BuurtKlusbedrijf voor je in. De buurtklusser neemt daarna zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

“Van de energiecoach heb ik geleerd hoe ik slimmer, maar ook minder energie kan gebruiken. Samen hebben we de centrale verwarming ontlucht en radiatorfolie geplakt. Bovendien heb ik nog andere handige producten gekregen: oude lampen zijn vervangen door ledlampen en ik heb nu een waterbesparende douchekop.”

Het BuurtKlusBedrijf is een initiatief van de gemeente Arnhem en daarom, net als energiecoaching, helemaal gratis*. Wil jij ook gebruik maken van het BuurtKlusBedrijf en extra energie besparen? Meld je dan nu aan voor energiecoaching.

Ik wil een Energiecoach

Vragen over aanmelden?

Meer weten over de Energiebank of heb je een vraag over je aanmelding? Neem dan contact op via info@energiebankregioarnhem.nl of 0642875830.